زندگی سالم با سلامت روان | گذری کوتاه بر مفهوم سلامت روان از منظر روانشناختی، جامعه شناسی، پزشکی و دینی آیا میزان مهریه کاهش می‌یابد؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (جمعه، ۱۸ مهرماه ۱۴۰۴) | دمای مشهد امروز به ۳۱ درجه می‌رسد پیش‌بینی بارش باران و رعد و برق در برخی مناطق (۱۸ مهر ۱۴۰۴) شیدایی: آمادگی برای بحران ها، هدف مسابقات عملیاتی دوام ثامن نخستین شاخص توسعه کشور، آموزش و پرورش است | سخت‌ترین دوره تحصیلی، دوره ابتدایی است زمان پرداخت معوقات متناسب سازی حقوق بازنشستگان اعلام شد (مهرماه ۱۴۰۴) پایان مأموریت دزد «ضبط و آچار» در خیابان‌های مشهد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) کاظمی عنوان کرد: افزایش ۶۷ درصدی بودجه آموزش و پرورش در سال ۱۴۰۴ خبر جدید در خصوص واریز معوقات حقوق بالای ۲۰ میلیون تومان بازنشستگان تأمین اجتماعی (۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش شدت وزش باد (پنجشنبه، ۱۷ مهر ۱۴۰۴) شرایط بهره‌برداری مادران شاغل از کاهش سن بازنشستگی چگونه است؟ ناگفته‌های رئیس سازمان بهزیستی از جنگ ۱۲ روزه | روایت اعلام آمادگی ۲۲ هزار پزشک متخصص برای خدمت رایگان در عرض ۲۴ ساعت! درباره مجله «پست و تلگراف» که توسط اداره پست ایران منتشر شده است | اولین نشریه اداراتی ایران مددجویان در راه خانه بخت | آیین اهدای ۳۱۳ سری جهیزیه به زوجین تحت پوشش بهزیستی در خراسان رضوی برگزار شد آیا کودک بدغذا به مکمل نیاز دارد؟ چرا نباید چایی را دوباره گرم کرد؟ شهادت مأمور پلیس مواد مخدر در جاده زاهدان _ نهبندان + (۱۷ مهر ۱۴۰۴) معوقات بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین‌اجتماعی چه‌زمانی پرداخت می‌شود؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) | فعلاً خبری از بارش باران نیست نقش کلیدی ژنتیک در درمان کودکان ناکامی در استفاده از موتورسیکلت‌های برقی در ناوگان پستی خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی کشور (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | ورود سامانه بارشی به کشور در اوایل هفته آینده مشهد ۱۰۰۰ پرستار کم دارد | کمبود ۴۰ درصدی پرستار در مراکز درمانی شهر رئیس سازمان بهزیستی کشور: مدارس، کانون جدید فرهنگی و اجتماعی محلات می‌شوند | طرح «سلام»، مقدمه خدمات جدید به اقشار مختلف مردم تشریح اولویت‌های سازمان تأمین اجتماعی | طرح‌هایی برای عبور از ناترازی و توازن مالی در حال اجراست گلایه از  صف‌های طولانی ام آرآی در مشهد  | فقط ۱۹ دستگاه برای چند میلیون نفر هر دمنوشی درمان نیست | هشدار پزشک طب سنتی درباره مصرف خودسرانه دارو‌های گیاهی شربت سرفه ساخت هند کودکان را می‌کشد؛ نخورید!
سرخط خبرها

فرودگاه مشهد در ایستگاه پایانی جشنواره استقبال از بهار ۱۴۰۴ | از پیش‌بینی افزایش سفر‌های هوایی تا تشدید نظارت بر خدمات مسافری

  • کد خبر: ۳۲۲۳۶۶
  • ۲۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۸
فرودگاه مشهد در ایستگاه پایانی جشنواره استقبال از بهار ۱۴۰۴ | از پیش‌بینی افزایش سفر‌های هوایی تا تشدید نظارت بر خدمات مسافری
مدیرکل فرودگاه‌های استان خراسان رضوی، از آمادگی همه‌جانبه فرودگاه بین‌المللی شهید هاشمی‌نژاد مشهد برای استقبال از زائران داخلی و خارجی در ایام نوروز ۱۴۰۴ خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، محمود امانی‌بنی با تأکید بر خدمات‌رسانی بی‌وقفه پرسنل فرودگاه بین‌المللی شهید هاشمی‌نژاد مشهد به مسافران در ایام نوروز ۱۴۰۴، اظهار داشت: با توجه به افزایش تقاضای سفر‌های هوایی در ایام نوروز و همزمانی آن با ماه مبارک رمضان و عید سعید فطر، فرودگاه بین‌المللی مشهد برنامه‌ریزی گسترده‌ای را برای استقبال از مسافران انجام داده است.

مدیرکل فرودگاه‌های استان خراسان‌رضوی با بیان اینکه در فرودگاه بین‌المللی مشهد عهد کرده‌ایم که با به‌کارگیری تمام توان نرم‌افزاری و سخت‌افزاری، بهترین خدمات را در نوروز ارائه دهیم، افزود: دستورالعمل‌های نوروزی مطابق شیوه‌نامه‌های سازمان هواپیمایی کشوری به تمامی ادارات، واحدها، دفاتر ایرلاین‌ها و شرکت‌های هندلینگ‌کننده ابلاغ شده است.

افزایش نظارت بر عملکرد ایرلاین‌ها و اطلاع‌رسانی دقیق به مسافران

مدیرکل فرودگاه‌های استان خراسان رضوی با تأکید بر لزوم همکاری ایرلاین‌ها در ایام پیک سفر، از آنها خواست تا نماینده تام‌الاختیار خود را در فرودگاه مستقر کنند تا در مواقع ضروری پاسخگوی مسافران باشند.

امانی‌بنی همچنین بر اهمیت اطلاع‌رسانی دقیق درباره تأخیرات یا ابطال پرواز‌ها تأکید کرد و گفت: اطلاع‌رسانی به‌موقع، ضمن افزایش رضایت مسافران، سبب کاهش فشار کاری همکاران ما در اداره امور ترمینال‌ها نیز خواهد شد.

تمرکز بر ایمنی و رفاه مسافران در نوروز ۱۴۰۴

وی در ادامه با اشاره به تأکید مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران بر ارتقای کیفیت خدمات در ایام نوروز، از انجام پیگیری‌های لازم برای تضمین ایمنی و رفاه مسافران خبر داد و یادآور شد: هیچ اولویتی برتر از ایمنی در صنعت هوانوردی نداریم و این اصل در رأس برنامه‌های فرودگاه بین‌المللی شهید هاشمی‌نژاد مشهد قرار دارد.

فضاسازی فرودگاه بین‌المللی مشهد متناسب با نوروز و ماه مبارک رمضان

امانی‌بنی با بیان اینکه در راستای ایجاد محیطی دلپذیر برای مسافران، فضاسازی فرودگاه مشهد متناسب با حال و هوای بهار و ماه مبارک رمضان انجام خواهد شد، خاطرنشان کرد: با توجه به تقارن نوروز با رمضان و عید سعید فطر، سعی داریم با ایجاد فضایی معنوی و دل‌نشین، حال و هوای ویژه‌ای را برای زائران و مسافران نوروزی رقم بزنیم.

مدیرکل فرودگاه‌های استان خراسان‌رضوی ضمن اشاره به پیش‌بینی افزایش میزان سفر زائران رضوی در نوروز ۱۴۰۴، تاکید کرد: فرودگاه مشهد اقداماتی برای افزایش ظرفیت پروازی و کاهش تأخیرات انجام داده است چراکه در ایام نوروز نسبت به انجام به‌موقع پرواز‌ها حساسیت ویژه‌ای داریم.

به‌گفته امانی‌بنی، از ۲۸ اسفندماه ۱۴۰۳ الی ۱۵ فروردین‌ماه ۱۴۰۴؛ تاکنون ۸۲ پرواز فوق‌العاده در مسیر‌های شیراز، اصفهان، اهواز، تبریز، کیش و تهران برقرار شده است.

مدیرکل فرودگاه‌های استان خراسان‌رضوی با اشاره به رویکرد خدمات‌محور فرودگاه در ایام نوروز خاطرنشان کرد: قصد داریم با ارائه بهترین خدمات و تسهیلات، نوروزی متفاوت و خاطره‌انگیز را برای مسافران هوایی رقم بزنیم، از همین حیث امیدواریم با همکاری همه بخش‌ها، شاهد سفری ایمن و آرام برای زائران و گردشگران در مشهدالرضا (ع) باشیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->